Saturday, December 2, 2023
BlogDigitalsFeatured

Η Shutterstock Studios ανακοίνωσε την επέκτασή της και σε ντοκιμαντέρ μακράς και μικρού μήκους

Το Shutterstock , ανακοίνωσε σήμερα ότι το  Shutterstock Studios, ο δημιουργικός και παραγωγικός βραχίονας της εταιρείας, διευρύνει την προσφορά της για να συμπεριλάβει πρωτότυπες ταινίες και σειρές ντοκιμαντέρ.

«Από την ίδρυση των Shutterstock Studios τον Νοέμβριο του 2020, η ομάδα καθιερώθηκε γρήγορα ως βασικός παίκτης στον κλάδο και ως κορυφαία λύση δημιουργικού περιεχομένου από άκρο σε άκρο σε συνεργασία με μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες και εταιρείες του κόσμου όπως η Amazon, η ITV , BBC και Microsoft», δήλωσε ο Jamie Elden, Chief Revenue Officer στο Shutterstock. «Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για το τμήμα μας στα Studios, καθώς επεκτείνουμε την παραγωγή περιεχομένου μας σε αφήγηση ιστορίας μεγαλύτερης μορφής, ευθυγραμμιζόμενη με τις τάσεις της βιομηχανίας και τη ζήτηση που βλέπουμε για αυτό το περιεχόμενο παγκοσμίως. Αυτό που είναι μοναδικό για τα Shutterstock Studios, είναι ότι το περιεχόμενό μας τροφοδοτείται από μια από τις μεγαλύτερες αρχειακές συλλογές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής πρόσβασης στη συλλογή Condé Nast, το Αρχείο A+E Networks, τη Συλλογή LIFE και άλλα, δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να δημιουργούν συναρπαστικό περιεχόμενο για όλες τις πλατφόρμες και τα μέσα παραγωγής.”

Με επικεφαλής τον Aiden Darné, αντιπρόεδρο και παγκόσμιο επικεφαλής των Shutterstock Studios -πρώην στέλεχος του VICE Media– ένα από τα πρώτα έργα είναι ένα ντοκιμαντέρ με τον Jimmie Johnson, τον επτά φορές πρωταθλητή του NASCAR και Αμερικανό επαγγελματία οδηγό αγώνων. Αυτό το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Carvana, εταιρεία Fortune 500 που προωθεί μια διαισθητική διαδικτυακή εμπειρία αγοράς, πώλησης και χρηματοδότησης αυτοκινήτου.

Η σειρά οκτώ μερών, με τίτλο «Επαναπροσδιορίζοντας τον Τροχό», δίνει στους παγκόσμιους θεατές μια πλήρη πρόσβαση, πίσω από τα παρασκήνια στον Jimmie Johnson καθώς περιηγείται τη δεύτερη σεζόν του INDYCAR μετά από μια εξαιρετική καριέρα στους αγώνες NASCAR.

«Οι οπαδοί των αγώνων ξέρουν πόσο συναρπαστικό είναι να παρακολουθείς έναν αγώνα ζωντανά από τις εξέδρες και  φανταστικό να φέρεις αυτή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στους θεατές σε όλο τον κόσμο», είπε ο Darné. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που η πρώτη μας είσοδος στον κόσμο υψηλής ζήτησης της αφήγησης ντοκιμαντέρ γίνεται σε συνεργασία με την Carvana. Ήταν εκπληκτικό να απαθανατίζεις τις οικείες στιγμές της αλλαγής καριέρας του Jimmie Johnson – ενός από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων όλων των εποχών.”

«Συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από τη δέσμευση του Jimmie καθώς έχει χαράξει αυτό το νέο μονοπάτι στην αγωνιστική του καριέρα», δήλωσε ο Chief Brand Officer και συνιδρυτής της Carvana, Ryan Keeton. «Η ομάδα μας ήταν ενθουσιασμένη που συνεργάστηκε με τόσο ταλαντούχους συνεργάτες στα ντοκιμαντέρ Reinventing the Wheel για να φέρει τόσο μοναδική και αποκλειστική πρόσβαση καθώς ο Jimmie αντιμετωπίζει αυτό το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο. Η Carvana ανέκαθεν υποστήριζε την αμφισβήτηση του status quo και βλέπουμε την ίδια ορμή και πάθος στον Jimmie.”

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ, επισκεφθείτε το carvana.com/racing.

Το “Reinventing The Wheel” είναι μόνο ένα από τα πολλά σόου που έχει αυτή τη στιγμή η Shutterstock Studios σε παραγωγή. Μια δεύτερη εκπομπή, με τίτλο “The Money Shot” ακολουθεί τον διάσημο φωτογράφο Miles Diggs, γνωστό και ως Diggzy – τον άντρα πίσω από διάσημες εικόνες όπως οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης της Rihanna. Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ θα προσφέρει μια οικεία ματιά στην άνοδο της φήμης και της κουλτούρας των διασημοτήτων στην Αμερική από τη μοναδική οπτική γωνία του Diggzy, καθώς και από τις φωνές εκείνων που το γνωρίζουν καλύτερα – των διασημοτήτων.

Τόσο το “Reinventing the Wheel” και το “The Money Shot” θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην τηλεόραση και τις υπηρεσίες ροής. Τα Shutterstock Studios έχουν πολλά άλλα σόου σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής που θα μεταφέρουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο μέσα από το μοναδικό φακό του Shutterstock, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχειακού ντοκιμαντέρ με τίτλο “Behind The Lens”, το οποίο εξιστορεί την Νταϊάνα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και άλλες διασημότητες από την οπτική γωνία του οι φωτογράφοι που τους γνώριζαν καλύτερα και το “History of Boy Bands” – μια μοναδική ματιά στη δεκαετία του ’90 μέσω της άνοδος και της πτώσης των μεγαλύτερων boy bands στον κόσμο.

Σχετικά με τα Shutterstock Studios

Για 20 χρόνια, η Shutterstock συνεισφέρει σε ταινίες, ντοκιμαντέρ και αφήγηση όλων των ειδών με την τεράστια βιβλιοθήκη του. Τώρα, μέσω του στούντιο, η Shutterstock προβάλλει τις δικές της ιστορίες, αξιοποιώντας τη μοναδική τεχνογνωσία των επαγγελματιών παραγωγής και δημιουργικών επαγγελματιών της, και αρχείο με περισσότερα από 60 εκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία σε φωτογραφίες και βίντεο, που καλύπτουν βασιλικά μέλη, ταινίες, μουσική, αθλήματα, πολέμους, πολιτική και διασημότητες. Τα Shutterstock Studios ειδικεύονται στην παραγωγή επώνυμου και εμπορικού περιεχομένου, καθώς και ταινιών ντοκιμαντέρ και μη μυθοπλασίας. Τα στούντιο αναδείχθηκαν γρήγορα ως ο καλύτερος δημιουργικός συνεργάτης στην κατηγορία τους για επωνυμίες παγκοσμίως που χρησιμοποιούν φυσική και εικονική παραγωγή για να δημιουργήσουν υποβλητικό περιεχόμενο. Με την εξαγορά του TurboSquid, της μεγαλύτερης αγοράς 3D στον κόσμο, τα Shutterstock Studios προσφέρουν πλέον υπηρεσίες Web3 και 2D και 3D animation.

 

Spread the love