Tuesday, July 23, 2024
BlogFeaturedΚινητά

Η Sony παρουσιάζει το Xperia® 5 IV Premium Smartphone

Η Sony Electronics Inc. παρουσιάζει το Xperia 5 IV, ένα premium smartphone με πολλά από τα ισχυρά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο κορυφαίο Xperia, αλλά με συμπαγή σχεδιασμό. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο, gaming για κινητά και υψηλής ποιότητας συναρπαστική ψυχαγωγία για τον καλύτερο ήχο και βίντεο στην κατηγορία του με το πιο πρόσφατο chipset και ισχυρή μπαταρία όλη την ημέρα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο Xperia 5 IV ως συνέχεια της σειράς Xperia μας. Ακούμε πάντα τους πελάτες μας να αναπτύσσουν τεχνολογία αιχμής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους ως δημιουργοί, παίκτες και λάτρεις της μουσικής και του βίντεο”, δήλωσε ο Yang Cheng, Αντιπρόεδρος, Imaging Solutions, Sony Electronics Inc. “Το Xperia 5 IV είναι ένα ισχυρό και συμπαγές εργαλείο που είναι τέλειο για όποιον αναζητά την καλύτερη τεχνολογία σε μια μικρή, κομψή μορφή.”

Το Xperia 5 IV ενσωματώνει ορισμένες από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες απεικόνισης της Sony, όπως το Eye AF και το Object Tracking σε όλες τις πίσω κάμερες. Οι δημιουργοί μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες κινηματογραφικού βίντεο και στους τρεις φακούς, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής 4K HDR, 120 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) με εξαιρετικά αργή κίνηση για να δημιουργήσουν μια κινηματογραφική εμφάνιση, χάρη στην υψηλή ταχύτητα ανάγνωσης του αισθητήρα των 120 fps. Η εφαρμογή Videography Pro επιτρέπει επίσης τη ζωντανή ροή.

Η νέα μπροστινή κάμερα διαθέτει βελτιωμένο και μεγαλύτερο αισθητήρα 12 megapixel που επιτρέπει περιεχόμενο 4K HDR με εξαιρετική αντίθεση. Ο μεγαλύτερος αισθητήρας επιτρέπει επίσης στον χρήστη να βγάζει καθαρές selfies σε σκληρές ρυθμίσεις φωτισμού, όπως υψηλή λάμψη ή σκοτεινά περιβάλλοντα.

Για Vlogger και δημιουργούς βίντεο, το Xperia 5 IV διαθέτει λειτουργία εξωτερικής οθόνης. Συνδέοντας μια mirrorless κάμερα (όπως η κάμερα της Alpha), οι δημιουργοί μπορούν να παρακολουθούν τη δουλειά τους στην οθόνη FHD 6,1″ του Xperia 5 IV και να μοιράζονται άμεσα το περιεχόμενό τους χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία ζωντανής ροής. Σε συνδυασμό με την οθόνη Vlog της Sony (XQZ-IV01, πωλείται ξεχωριστά), αυτή η ρύθμιση επιτρέπει ακόμη περισσότερο δημιουργικό έλεγχο.

Το Xperia 5 IV χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για να γυρίσει ένα ολόκληρο μουσικό βίντεο για την καλλιτέχνιδα της Sony Music, Cat Burns, ζωντανεύοντας το τελευταίο της σινγκλ, “People Pleaser”. Το δημιουργικό όραμα για το “People Pleaser” καταγράφηκε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες απεικόνισης υψηλής ποιότητας και τις επιλογές χειροκίνητης ρύθμισης στην εφαρμογή Videography Proiii.

«Η δημιουργία περιεχομένου στο Xperia 5 IV σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, η συσκευασία της προοδευτικής τεχνολογίας σε μια συμπαγή συσκευή που μπορείτε να μεταφέρετε επιτρέπει στους καθημερινούς ανθρώπους να γίνουν κινηματογραφιστές», σχολίασε ο Nathan James Tettey, Διευθυντής Μουσικού βίντεο.

Η Cat Burns χρησιμοποίησε την εφαρμογή Music Proiv για να ηχογραφήσει μια ακαπέλλα του ρεφρέν που χρησιμοποιείται στο βίντεο. «Το να μπορώ να εγγράψω εξαιρετικό ήχο και να τον ανεβάσω αμέσως χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσω φορητό υπολογιστή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα και εξοικονομεί χρόνο στο ταραχώδες πρόγραμμά μου», δήλωσε η Cat Burns, καλλιτέχνης της Sony Music.

Το Music Pro μπορεί να αναπαράγει την απόκριση συχνότητας ενός πυκνωτικού μικροφώνου ενώ παράγει την αντήχηση μιας μίξης στούντιο. Η εγγραφή και η επεξεργασία ήχου είναι δωρεάν, ενώ η επεξεργασία στο cloud για ήχο υψηλότερης ποιότητας υπόκειται σε μηνιαία χρέωση.

Το Xperia 5 IV προσφέρει όλη την ταχύτητα, την απόδοση και την αξιοπιστία που απαιτούνται για gaming για φορητές συσκευές στο υψηλότερο επίπεδο. Η εγγενής οθόνη 120 Hz και η μείωση θολώματος κίνησης 240 Hz εμφανίζουν τα παιχνίδια καθαρά και ομαλά. Ο ρυθμός σάρωσης αφής 240 Hz υποστηρίζει γρήγορες και ακριβείς κινήσεις, ακριβώς όπως σχεδίαζε ο παίκτης, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, η λειτουργία Game Enhanceriv επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου για να τελειοποιήσουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι.

Η ζωντανή ροή σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης δυνατή στο Xperia 5 IV. Οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τα σχόλια του κοινού τους σε πραγματικό χρόνο και ο σχολιασμός του παιχνιδιού είναι εύκολο να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Χάρη στην εγγραφή υψηλής ποιότητας σε έως και 120 fps, οι παίκτες μπορούν επίσης να ηχογραφήσουν και να μοιραστούν τις νικητήριες στιγμές τους.

Το Xperia 5 IV προσφέρει το 360 Reality Audio της Sony και διαθέτει τρεις επιλογές για ήχο υψηλής ποιότητας, ο οποίος περιλαμβάνει ενσύρματη υποδοχή ήχου 3,5 mm, ασύρματα ακουστικά ή στερεοφωνικά ηχεία Full-Stage μπροστά. Τα στερεοφωνικά ηχεία περιλαμβάνουν μια νέα δομή που παράγει καθαρότερο ήχο και απόδοση χαμηλής συχνότητας. Συνδυάζοντας την υποστήριξη DSEE Ultimate και LDAC, το Xperia 5 IV υποστηρίζει υπηρεσίες ροής με ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης. Το Xperia 5 IV υποστηρίζει επίσης το πιο πρόσφατο Bluetooth LE Audiovi.

Τα άτομα μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Music Provii για να ηχογραφήσουν φωνητικά και μουσική σαν να ηχογραφήθηκαν σε επαγγελματικό στούντιο. Αυτό επιτρέπει στα άτομα να καταγράφουν και να επεξεργάζονται πολλά κομμάτια απευθείας στο Xperia 5 IV και να ανεβάζουν τις εγγραφές τους στο cloud. Από εκεί, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία διαχωρισμού πηγών ήχου της Sony για μείωση του θορύβου και διαχωρισμό των φωνητικών και ακουστικών ήχων κιθάρας.

Αυτή η νέα συσκευή είναι η πιο φωτεινή οθόνη FHD+ της Sony Xperia και είναι περίπου 50% πιο φωτεινή από το προηγούμενο μοντέλο της σειράς 5. Η προβολή και η εμπειρία περιεχομένου είναι βελτιωμένη στο Xperia 5 IV με το HDR Driveix σε πραγματικό χρόνο. Αυτό αυξάνει την ποιότητα της εικόνας αναπαράγοντας τη διαβάθμιση των περιοχών με υπερέκθεση και υποέκθεση. Το Xperia 5 IV προσφέρει επίσης μια μοναδικά καθηλωτική εμπειρία θέασης με οθόνη 6,1″ 21:9 FHD+ HDR OLED.

Το Xperia 5 IV συνδυάζει ισχυρή, αξιόπιστη απόδοση με μια σειρά από πρακτικά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Το ναυαρχίδα Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platformx προσφέρει πρωτοποριακή απόδοση και καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη, τα παιχνίδια και τη συνδεσιμότητα για μια premium εμπειρία

Το Xperia 5 IV προσφέρει άφθονη ισχύ με μπαταρία 5.000 mAh και προσαρμοστική φόρτιση που επιτρέπει την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έως και τρία χρόνια. Όταν χρειάζεστε ενίσχυση, η συσκευή μπορεί να φορτίσει γρήγορα έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά με τον φορτιστή XQZ-UC1 (πωλείται χωριστά). Το Xperia 5 IV προσφέρει επίσης κοινή χρήση μπαταρίας, για εύκολη φόρτιση πρόσθετων συσκευών. Για πρόσθετες επιλογές φόρτισης, το Xperia 5 IV επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση.

Το Xperia 5 IV θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτωβρίου 2022 για περίπου 1.000,00 $ USD. Θα πωλείται ξεκλείδωτο σε μαύρο χρώμα σε διάφορους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Sony σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Spread the love