Sunday, June 16, 2024
BlogFeatured

Η Sony λανσάρει μια νέα κάμερα… και το τρέιλερ βίντεο μας κρατάει σε αγωνία

Η Sony ανακοινώνει(;) την κυκλοφορία μιας νέας κάμερας CineAlta τη Δευτέρα σε ένα από τα πιο σύντομα, πιο δραματικά και λιγότερο ενημερωτικά τρέιλερ όλων των εποχών. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι είναι ή πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα είναι μια κάμερα για τον μέσο χρήστη.

Το CineAlta είναι η σειρά επαγγελματικών ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών ταινιών της Sony που αναπαράγουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά με τις φωτογραφικές μηχανές κινηματογραφικών ταινιών 35 mm. Η πρώτη κάμερα CineAlta αναπτύχθηκε το 1999 και χρησιμοποιήθηκε από τον Τζορτζ Λούκας για να κινηματογραφήσει το Επεισόδιο ΙΙ της τριλογίας prequel του Star Wars, που τυχαίνει να είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου ψηφιακά.

Και ενώ το ίδιο το teaser δεν μας προσφέρει ουσιαστικά καμία πληροφορία, υπάρχει ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης που μοιάζει με την οθόνη του CineAlta Venice, ακολουθούμενο από κείμενο που γράφει “Το CineAlta εξελίσσεται”.

Πατώντας τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα, βγαίνετε σε μια σελίδα που αναφέρει “αναγγελία νέας κάμερας” θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου στις 10:00 EST / 15:00 GMT / 02:00 AEDT.

Spread the love