Monday, July 15, 2024
BlogFeaturedΚινητά

Και δεύτερο smartphone από τη Leica αποκλειστικά για την Ιαπωνία

Η Leica Camera AG ανακοίνωσε το Leitz Phone 2. Το νέο και δεύτερο smartphone της Leica.  Διαθέτει βελτιωμένη απεικόνιση και πρόσθετη μοναδική λειτουργικότητα για να βυθίσει τους χρήστες στην εμπειρία φωτογραφίας με υπογραφή της Leica.  Το Leitz Phone 2 θα είναι διαθέσιμο στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

Το Leitz Phone 2 δημιουργήθηκε για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Συνδυάζει ασυμβίβαστη ποιότητα και εξαιρετική οπτική, εμβληματική σχεδίαση από αλουμίνιο και καινοτόμες λειτουργίες φωτογραφίας. Ένα smartphone που περιορίζεται στα βασικά, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να συγκεντρωθούν πλήρως σε αυτό που έχει σημασία κατά τη λήψη φωτογραφιών: Αποτύπωση προσωπικών στιγμών με την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Το Leitz Phone 2 αξιοποιεί την εξαιρετική οπτική απόδοση και το λογισμικό εικόνας της Leica. Ένας τεράστιος αισθητήρας εικόνας CMOS 1 ιντσών 47,2 MP λειτουργεί εξαιρετικά με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ SM8450 για να ενεργοποιεί διαφορετικές λειτουργίες αισθητήρα ανάλογα με τη σκηνή και το περιβάλλον.

Με την εστιακή του απόσταση 19 mm, ο φακός προσφέρει εκπληκτικές προοπτικές και αρκετή ελευθερία στη σύνθεση εικόνας. Με το διάφραγμα 1,9, το Leitz Phone 2 επιτυγχάνει εικόνες με υψηλό δυναμικό εύρος και χαμηλό θόρυβο εικόνας – ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό περιβάλλοντος. Και το ψηφιακό ζουμ 6x και το συνεχώς ρυθμιζόμενο ψηφιακό ζουμ 8x της selfie κάμερας κάνουν τη γκάμα χρήσεων του Leitz Phone 2 εξίσου ευέλικτη και ευέλικτη με τις στιγμές που απαθανατίζουν οι χρήστες με αυτό.

Επιπλέον, η ιδιόκτητη μηχανή λογισμικού του Leitz Phone 2 φέρνει την τυπική «εμφάνιση Leica» στη φωτογραφία smartphone. Δημιουργεί όψη Leitz βασισμένη στους τρεις εμβληματικούς φακούς M: Το Summilux 28 για επιβλητικές λήψεις στο κέντρο της δράσης. το Summilux 35 για καθημερινή και street art φωτογραφία. και το Noctilux 50, το οποίο είναι ιδανικό για πορτρέτα με το εξαιρετικά υψηλό διάφραγμα 1,2, καταγράφοντας λήψεις με αδιαμφισβήτητο bokeh .

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να βελτιώσουν περαιτέρω την τυπική εμφάνιση και αίσθηση Leica και να επιλέξουν τόνους από το Monochrome για ασπρόμαυρο υψηλής αντίθεσης, το Cinema Classic για μια κλασική, αναλογική εμφάνιση κινηματογραφικής ταινίας 35 mm και το Cinema Contemporary.

Η Leica ανέπτυξε επίσης το γραφικό στοιχείο Golden Hour αποκλειστικά για το Leitz Phone 2 για να εμφανίζει τις ώρες της χρυσής ώρας μετά την ανατολή και πριν από τη δύση του ηλίου, όταν το ζεστό φως είναι τέλειο για τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Το widget LFI, επίσης σχεδιασμένο ειδικά για το Leitz Phone 2, παρουσιάζει συνεχώς λήψεις από τη διεθνή γκαλερί Leica Fotografie – την επιμελημένη πλατφόρμα για φωτογράφους της Leica σε όλο τον κόσμο.

Η οθόνη OLED 6,6 ιντσών από Gorilla Glass είναι εξαιρετικά στιβαρή. Επειδή κάθε pixel προσαρμόζεται στην εικόνα κατά την αναπαραγωγή. Λειτουργεί χωρίς οπίσθιο φωτισμό και αναπαράγει το πιο καθαρό λευκό, το βαθύτερο μαύρο και όλες τις όψεις μεταξύ απίστευτης αντίθεσης και λαμπερής – ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας. Με τον ισχυρό ρυθμό ανανέωσης, οι χρήστες θα βιώσουν το περιεχόμενο απολύτως ομαλά και εντελώς χωρίς τρέμολο.

Η λευκή περιορισμένη έκδοση της κάμερας Leica M8 ενέπνευσε το σώμα αυτού του νέου μοντέλου, το οποίο αποτελεί παράδειγμα του πάθους της Leica να επικεντρώνεται στα βασικά μέσα από μια μοναδικά λειτουργική ομορφιά και αίσθηση. Σύμφωνα με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Leica, οι λεπτές γκραβούρες στην άκρη του πλαισίου από αλουμίνιο προσθέτουν φινέτσα και λειτουργικότητα στην τεχνική ακρίβεια αυτού του νέου μοντέλου.

Το εμβληματικό λογότυπο Leitz είναι ένας φόρος τιμής στο οραματικό πάθος για καινοτομία του Ernst Leitz, ο οποίος ίδρυσε αυτό που σήμερα ονομάζεται Leica (προέρχεται από το Leitz και την κάμερα). Αναγνωρίζει επίσης τον γιο Ernst Leitz II, ο οποίος έφερε επανάσταση στη φωτογραφία το 1924 φέρνοντας στην επιφάνεια την πρώτη κάμερα 35 mm στον κόσμο.

 

Spread the love