Wednesday, June 19, 2024
BlogFeaturedΚάμερες

Η DJI παρουσιάζει την Osmo Action 4 με προηγμένο αισθητήρα και βελτιωμένη εικόνα

Η DJI, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Osmo Action 4. Σχεδιασμένο ως ο απόλυτος σύντροφος για τους λάτρεις της περιπέτειας, η Osmo Action 4 θέτει ένα νέο πρότυπο στην απαθανάτιση και την κοινή χρήση των πιο συναρπαστικών στιγμών. Με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, την απαράμιλλη ευελιξία και την αξιοσημείωτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, αυτή η πρωτοποριακή κάμερα δράσης δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν κάθε εμπειρία παλμών και να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους με αξέχαστους τρόπους.

«Το Osmo Action 4 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για εικόνες υψηλής ποιότητας, αξιοπιστία και σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη», δήλωσε ο Paul Pan, Senior Product Line Manager της DJI. «Ανυπομονούμε να δούμε πώς οι χρήστες μας αξιοποιούν τη δύναμη αυτής της εξαιρετικής κάμερας για να δημιουργήσουν περιεχόμενο που κόβει την ανάσα που ξεπερνά τα όριά τους και εμπνέει άλλους να ξεκινήσουν τα δικά τους αξιόλογα ταξίδια».

Η Osmo Action 4 συνδυάζει την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και την απαράμιλλη ευελιξία της κάμερας. Εξοπλισμένο με ισχυρό αισθητήρα εικόνας 1/1,3″, ευρύ διάφραγμα f/2,8 και μέγεθος εικονοστοιχείου ισοδύναμου 2,4 μm, μπορεί να τραβήξει 4K/120 fps και παρέχει 155° εξαιρετικά ευρεία FOV, επιτρέποντάς σας να καταγράψετε λήψεις με εξαιρετική λεπτομέρεια, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Με λειτουργίες όπως οι λειτουργίες σταθεροποίησης HorizonSteady 360°, όπως RockSteady 3.0/3.0+ για πλάνα FPV και HorizonBalancing /HorizonSteady για οριζόντιες λήψεις, η Osmo Action 4 εξασφαλίζει σταθερή και υψηλής ποιότητας εικόνες σε διάφορα αθλήματα και μη αθλητικά σενάρια. Η χρωματική λειτουργία 10-bit D-Log M παρέχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και ένα ευρύτερο δυναμικό εύρος, ανοίγοντας έναν κόσμο δυνατοτήτων για το postprodustion.

Η μπαταρία της Osmo Action 4 έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά ενεργοποιημένους και έτοιμους για δράση. Με την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, μπορείτε να τραβήξετε βίντεο για περισσότερες από 2,5 ώρες χωρίς να χάσετε ούτε μια στιγμή, διασφαλίζοντας ότι αποτυπώνετε όλες τις σημαντικές στιγμές. Όταν έρθει η ώρα της επαναφόρτισης, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης διασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι να τραβήξετε γρήγορα, χρειάζονται μόλις 18 λεπτά για να φορτιστεί η μπαταρία στο 80%. Επιπλέον, η μπαταρία της Osmo Action 4 είναι κατασκευασμένη για να αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό . Με χρόνο εγγραφής έως και 150 λεπτά σε θερμοκρασίες έως και -20°C (-4°F), μπορείτε να ξεκινήσετε με σιγουριά τις περιπέτειές σας χωρίς να ανησυχείτε για την απόδοση της μπαταρίας.

Η Osmo Action 4 προσφέρει μια σειρά από εύχρηστα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία σας στα γυρίσματα. Χάρη στη μαγνητική σχεδίαση γρήγορης απελευθέρωσης, μπορείτε να εναλλάσσεστε γρήγορα μεταξύ των ρυθμίσεων για να απαθανατίζετε κάθε στιγμή καθώς ξεδιπλώνεται. Η εγγενής δυνατότητα κατακόρυφης λήψης, που ενεργοποιείται από το Οριζόντιο-Κάθετο Προστατευτικό Πλαίσιο, σας επιτρέπει να τραβάτε αβίαστα κατακόρυφα πλάνα χωρίς περικοπή και χωρίς θα θυσιάζετε την ποιότητα. Οι διπλές αδιάβροχες οθόνες αφής εξαλείφουν την ανάγκη να ταλαιπωρηθείτε με την κάμερα δράσης όταν κάνετε ρυθμίσεις παραμέτρων κατά τη διάρκεια selfies, εναλλαγής λειτουργίας ή αναπαραγωγής βίντεο. Επιπλέον, η Osmo Action 4 προσφέρει προσαρμόσιμες λειτουργίες και κουμπί Quick Switch για απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των λειτουργιών λήψης. Λειτουργίες όπως το SnapShot διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια αξέχαστη στιγμή και έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά. Επιπλέον, η Osmo Action 4 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε βάθη έως και 18 μέτρα χωρίς θήκη, επιτρέποντάς σας να βουτήξετε μέσα με σιγουριά και να απολαύσετε εύκολη λειτουργία ακόμα και με βρεγμένα χέρια.

Η Osmo Action 4 προσφέρει διευρυμένες επιλογές εγγραφής, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την καταγραφή ήχου σε διάφορα περιβάλλοντα. Με τα ενσωματωμένα μικρόφωνα, η στερεοφωνική εγγραφή σας βυθίζει σε καθαρό ήχο, ενώ η υποστήριξη εξωτερικής σύνδεσης επιτρέπει εκτεταμένες επιλογές εγγραφής. Διαθέτει τρία μικρόφωνα και προηγμένο λογισμικό μείωσης θορύβου ανέμου. Με τη δυνατότητα ζωντανής ροής Wi-Fi, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με το κοινό σας χρησιμοποιώντας το Wi-Fi ή το hotspot του τηλεφώνου σας, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία μετάδοσης. Χρησιμοποιήστε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για να διατηρήσετε φορτισμένη την κάμερα δράσης σας κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων ροών για να εξασφαλίσετε αδιάκοπη μετάδοση.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Το SnapShot Button & Quick Switch Button προσφέρει άμεση εγγραφή και άμεση εναλλαγή λειτουργίας.

Η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πέντε προσαρμοσμένων λειτουργιών επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται συχνά και να εναλλάσσονται μεταξύ των λειτουργιών εν κινήσει με το κουμπί Γρήγορης εναλλαγής και τις φωνητικές προτροπές.

Το Voice Prompt ενημερώνει τους χρήστες για τις τρέχουσες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε την κάμερα απο πάνω σας.

Ο Φωνητικός έλεγχος αναγνωρίζει φωνητικές εντολές με υψηλό ρυθμό αναγνώρισης για τον έλεγχο της κάμερας όταν τα χέρια είναι απασχολημένα.

Το αναβαθμισμένο InvisiStick αναγνωρίζει και αποκρύπτει ψηφιακά το selfie stick και το εξαλείφει από τις λήψεις σας σε ένα ευρύτερο φάσμα σεναρίων.

Το ψηφιακό ζουμ έως και 2x μπορεί να ρυθμιστεί κατά την εγγραφή για καλύτερη σύνθεση εικόνας.

Συμβατότητα DJI Mic μέσω της θύρας Type-C και εξωτερικά μικρόφωνα μέσω καλωδίου 3,5 mm σε Type-C.

 

Η Osmo Action 4 είναι διαθέσιμη στους περισσότερους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες λιανικής σε διάφορες διαμορφώσεις.

Το Osmo Action 4 Standard Combo πωλείται στην τιμή των 399 $ και περιλαμβάνει Osmo Action 4, μία Osmo Action Extreme Battery, το Osmo Action Horizontal-Vertical Protective Frame, το Osmo Action Adapter Quick-Release Mount, την Osmo Action Curved Adhesive Base, μια βίδα ασφάλισης Osmo , ένα καλώδιο PD Type-C σε Type-C, ένα Osmo Action Lens Hood και ένα Osmo Action Anti-Slip Pad.

Το Osmo Action 4 Adventure Combo πωλείται για $499 και περιλαμβάνει Osmo Action 4, τρεις μπαταρίες Osmo Action Extreme, το Osmo Action Horizontal-Vertical Protective Frame, μια βάση προσαρμογέα γρήγορης απελευθέρωσης Osmo Action, μια βάση προσαρμογέα γρήγορης αποδέσμευσης Osmo Action, ένα Καμπύλη αυτοκόλλητη βάση Osmo Action, δύο βίδες ασφάλισης Osmo, ένα καλώδιο PD τύπου C έως Type-C, η θήκη μπαταρίας πολλαπλών λειτουργιών Osmo Action, μία ράβδο επέκτασης Osmo 1,5 m, μία κουκούλα φακού Osmo δράσης και μία αντιολισθητική βάση Osmo Action .

Spread the love