Monday, July 15, 2024
BlogFeaturedΚάμερες

Η DJI ανακοίνωσε την Osmo Action 3

Η DJI,ανακοίνωσε την Osmo Action 3, την πιο ισχυρή και φιλική προς το περιεχόμενο κάμερα δράσης που έχει κατασκευάσει ποτέ η DJI. Με μια μπαταρία που ενδυναμώνει τους χρήστες στις πιο ακραίες συνθήκες και εγγενή κάθετη λήψη για μια νέα προοπτική δημιουργικής ελευθερίας, το Osmo Action 3 είναι μια από τις πιο ευέλικτες, στιβαρές και αξιόπιστες κάμερες δράσης που διατίθενται σήμερα.

«Από τότε που κυκλοφόρησε το πρωτότυπο Osmo Action το 2019, εμπνεόμαστε συνεχώς από τα εκπληκτικά πλάνα που τραβήχτηκαν με αυτό», δήλωσε ο Paul Pan, Senior Product Line Manager της DJI. «Καθώς οι χρήστες μας συνεχίζουν να πιέζουν περισσότερο, να κινούνται πιο γρήγορα και να καταδύονται βαθύτερα, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίζει μαζί τους. Κάθε νέο χαρακτηριστικό έκανε την Osmo Action 3 την πιο αξιόπιστη, ανθεκτική και εύχρηστη κάμερα δράσης. Ανυπομονούμε να δούμε τι δημιουργούν οι χρήστες μας όταν ξεπερνούν τα όριά τους με το Osmo Action 3.”

Όλα ξεκινούν με μια Extreme Battery 1770mAh που επιτρέπει στην κάμερα να καταγράφει έως και 160 λεπτά. Διαχειρίζεται επίσης θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -20° C (-4° F), και φορτίζει από 0-80% σε μόλις 18 λεπτά και 0-100% σε 50 λεπτά, χάρη στο νέο σύστημα γρήγορης φόρτισης, πρωτοποριακό για κάμερες δράσης. Η μπαταρία Osmo Action 3 Extreme συνοδεύεται από προεπιλογή με Osmo Action 3. δεν απαιτείται ξεχωριστή αγορά.

Η κάμερα διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα τοποθέτησης που κουμπώνει άμεσα και με ασφάλεια την κάμερα σε τιμόνι, κράνη και πολλά άλλα, βελτιστοποιώντας το σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Action 2 προσθέτοντας εγκοπές για κλειδωμένο, ανθεκτικό στην κρούση κράτημα. Ένα νέο Οριζόντιο-Κάθετο Προστατευτικό Πλαίσιο φέρνει αυτήν την τεχνολογία γρήγορης τοποθέτησης σε κατακόρυφο προσανατολισμό, ιδανική για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα σφιχτό, αξιόπιστο κράτημα που αντέχει τα χτυπήματα, τα χτυπήματα και τα κύματα που σπάνε, το Osmo Action 3 κρατά εσάς και τις πιο ακραίες στιγμές σας σε ένα τέλειο πλαίσιο.

Το σύστημα απεικόνισης 1/1,7 ιντσών τραβάει σε 4K/120fps,παρέχει υπερευρυγώνιο FOV 155° και καταγράφει ομαλά πλάνα με μια σουίτα EIS παγκόσμιας κλάσης. Ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης θερμότητας επιτρέπει τη συνεχή εγγραφή 4K/60fps έως ότου η μπαταρία εξαντληθεί, επιλύοντας το πρόβλημα υπερθέρμανσης που είναι κοινό σε πολλές άλλες κάμερες δράσης. Η λειτουργία D-Cinelike Color Mode είναι διαθέσιμη σε λειτουργίες βίντεο, αργής κίνησης και timelapse για όσους αναζητούν περισσότερο χώρο για επεξεργασία στο post-production. Και για όσους θέλουν να βουτήξουν βαθύτερα, το Osmo Action 3 είναι αδιάβροχη σε βάθη έως και 16 μέτρα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον περίβλημα.

Η Osmo Action 3 βασίζεται στην πρωτοποριακή σταθεροποίηση εικόνας της DJI που έχει μεταμορφώσει τον κινηματογράφο και την αεροφωτογραφία. Για πολλά δυναμικά σενάρια λήψης, η Osmo Action 3 διαθέτει τρεις διαφορετικές επιλογές ηλεκτρονικής σταθεροποίησης εικόνας:

 

Το RockSteady 3.0 εξαλείφει αποτελεσματικά το κούνημα της κάμερας προς όλες τις κατευθύνσεις. Λειτουργεί έως και 4K/120fps, παρέχοντας μια σταθερή και καθηλωτική προοπτική πρώτου προσώπου. Αυτή είναι η ιδανική σταθεροποίηση για σκηνές ειδικά για σπορ, όπως ποδηλασία και κινηματογράφηση χειρός εν κινήσει.

 

Το HorizonSteady βοηθά στην εξάλειψη του κουνήματος της κάμερας προς όλες τις κατευθύνσεις και ακόμη και οριζόντια διορθώνει την κλίση σε οποιαδήποτε γωνία. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα μπορούν να παραμείνουν οριζόντια οριζόντια, ακόμη και μέσα από βαριές προσκρούσεις και περιστροφές 360°, δημιουργώντας το εφέ ενός τέλειου ορίζοντα χωρίς καμία επεξεργασία μετά, ακόμη και σε δραστηριότητες, όπως το σερφ.

 

Το HorizonBalancing διορθώνει την οριζόντια κλίση εντός ±45° και υποστηρίζει την εγγραφή σταθερών βίντεο 4K/60fps. Μια τέλεια μέση λύση μεταξύ RockSteady και HorizonSteady, αυτή η λειτουργία είναι ιδανική όταν η προτεραιότητα είναι μια ομαλή εικόνα 4K σε ένα δυναμικό περιβάλλον, όπως μια διαδρομή με εμπόδια FPV.

 

Η Osmo Action 3 είναι κάτι περισσότερο από μια ανθεκτική κάμερα για δράση υψηλής έντασης. Είναι επίσης η τέλεια κάμερα για vloggers και streamers. Η Osmo Action 3 είναι η πρώτη κάμερα δράσης με διπλές οθόνες αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις από οποιαδήποτε γωνία, διατηρώντας παράλληλα την κάμερα σε τέλεια θέση. Η στερεοφωνική εγγραφή τριών μικροφώνων μειώνει τον θόρυβο του ανέμου και ενισχύει την ποιότητα ήχου του πλάνα. Το Wi-Fi Livestream υποστηρίζει 1080p/30fps, 720p/30fps και 480p/30fps και παύση εγγραφής κατά τη διάρκεια της ροής. Η υποστήριξη κάμερας Web UAC/UVC προσφέρει βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας για κλήσεις συνδιάσκεψης και ζωντανές ροές.

 

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

 • Κουμπί κλείστρου/εγγραφής και κουμπί γρήγορης εναλλαγής προσφέρει άμεση εγγραφή και άμεση εναλλαγή λειτουργίας.
 • Η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πέντε προσαρμοσμένων λειτουργιών παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες κάμερας που έχουν δημιουργηθεί από τον χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Η πολυλειτουργική θήκη μπαταριών αποθηκεύει τρεις μπαταρίες και δύο κάρτες microSD, φορτίζει έξυπνα γρήγορα τρεις μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με αυτές τις μπαταρίες ως power bank για τη φόρτιση άλλων συσκευών όπως το smartphone σας.
 • Το Voice Prompt ενημερώνει τους χρήστες για τις τρέχουσες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε την κάμερα.
 • Ο Φωνητικός έλεγχος αναγνωρίζει φωνητικές εντολές με υψηλό ρυθμό αναγνώρισης για τον έλεγχο της κάμερας όταν τα χέρια είναι απασχολημένα.
 • Το InvisiStick for Skiing αναγνωρίζει και κρύβει ψηφιακά το selfie stick σε καταστάσεις snowsport.
 • Αντίσταση πτώσης 1,5 m με Corning Gorilla Glass για τις οθόνες αφής και το κάλυμμα του φακού.
 • Timelapse με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, προκαθορισμένο για κοινά σενάρια (πλήθος, σύννεφα, ηλιοβασίλεμα) και δυναμική σταθεροποίηση βίντεο timelapse για ομαλή έκθεση και αλλαγές θερμοκρασίας χρώματος.
 • Ο ψηφιακός φακός τραβάει σε Standard (Dewarp), Wide και Ultra-Wide για όλες τις λειτουργίες λήψης.
 • Το ψηφιακό ζουμ έως και 4x μπορεί να ρυθμιστεί κατά την εγγραφή για καλύτερη σύνθεση εικόνας.
 • Συμβατότητα DJI Mic μέσω της θύρας Type-C και εξωτερικά μικρόφωνα μέσω καλωδίου 3,5 mm σε Type-C.
 • Loop Recording για συνεχή εγγραφή και αντικατάσταση σύμφωνα με προκαθορισμένο χρόνο.

Η Osmo Action 3 συνδέεται με την εφαρμογή DJI Mimo για smartphone μέσω Wi-Fi ή Bluetooth για ακόμη μεγαλύτερη λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής της κάμερας, διαφόρων προτύπων stories, γρήγορης επεξεργασίας εντός εφαρμογής και πολλά άλλα. Επιπλέον, η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο LightCut είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για χρήση με την Action 3. Μπορεί να επιλέξει αυτόματα κλιπ και να τα αντιστοιχίσει έξυπνα με αποκλειστικά πρότυπα για τη δημιουργία έτοιμων για κοινή χρήση επεξεργασιών βίντεο.

Τιμές:

Η Osmo Action 3 Standard Combo διατίθεται για $329 USD και περιλαμβάνει Osmo Action 3, μία Osmo Action 3 Extreme Battery, το Osmo Action 3 Horizontal-Vertical Protective Frame, το Osmo Action 3 Quick-Release Adapter Mount και την επίπεδη αυτοκόλλητη βάση Osmo. Η Osmo Action 3 Adventure Combo διατίθεται στα 439 USD και περιλαμβάνει Osmo Action 3, τρεις μπαταρίες Osmo Action 3 Extreme, το Osmo Action 3 Horizontal-Vertical Protective Frame, δύο βάσεις προσαρμογέα Osmo Action 3, μία επίπεδη αυτοκόλλητη βάση Osmo και την πολυλειτουργική θήκη μπαταριών Osmo Action 3.

Spread the love