Monday, July 15, 2024
BlogFeatured

Η DJI αποκαλύπτει το DJI Avata

Η DJI,  παρουσιάζει το DJI Avata, ένα νέο drone που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία καθηλωτικής πτήσης. Το DJI Avata δημιουργεί ένα νέο παράδειγμα για πτήση με drone με θέα σε πρώτο πρόσωπο (FPV), επιτρέποντας σε κάθε πιλότο να τρέχει στους ουρανούς και να αισθάνεται την εκπληκτική του απόδοση, την ευελιξία και τον εύκολο έλεγχο. Σε συνδυασμό με το νέο DJI Goggles 2 και το διαισθητικό χειριστήριο κίνησης DJI, το DJI Avata προσφέρει μια εμπειρία πτήσης που ήταν αδιανόητη μέχρι τώρα.

«Το DJI Avata κατασκευάστηκε για να ξυπνήσει την επιθυμία του να πετάς σε όλους, με καθηλωτική τεχνολογία πτήσης που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εξερευνήσει τη σχεδόν εξωσωματική εμπειρία της πτήσης FPV», δήλωσε ο Ferdinand Wolf, Creative Director της DJI. «Το DJI Avata κόβει την ανάσα και μπορεί να πετάξει ακόμα και από έναν αρχάριο πιλότο και περιλαμβάνει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που δίνουν σε οποιονδήποτε την ελευθερία να δοκιμάσει δημιουργικές εναέριες κινήσεις. Σε συνδυασμό με το DJI Goggles 2 και το DJI Motion Controller, το DJI Avata φαίνεται να “πηγαίνει σα τον άνεμο”. Είτε πετάτε για να το διασκεδάσετε, είτε για να κάνετε υπέροχα κλιπ για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή για να εκθαμβώσετε τους θεατές στο στούντιο παραγωγής, το DJI Avata θα σας δείξει γιατί η συναρπαστική εμπειρία πτήσης του σας παρασύρει σε έναν νέο κόσμο αυξανόμενων δυνατοτήτων».

Το DJI Avata ανοίγει νέες δημιουργικές κατευθύνσεις τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Ο μοναδικός και συμπαγής σχεδιασμός του απογυμνώνει το πλαίσιο ενός παραδοσιακού drone σε ένα σώμα κατασκευασμένο για ταχύτητα και ευελιξία, με βάρος μόνο 410 γραμμάρια, ενώ εξακολουθεί να ενσωματώνει αεροδυναμικά προστατευτικά ελίκων για πρόσθετη ασφάλεια. Η ισχυρή σταθεροποιημένη κάμερά του, που διαθέτει αισθητήρα CMOS 1/1,7″ με 48 εκατομμύρια αποτελεσματικά pixel, προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες απεικόνισης, όπως βίντεο 4K/60fps και 2,7K/50/60/100/120fps, δίνοντας στους δημιουργούς ένα νέο εργαλείο για ομαλή λήψη περιεχομένου βίντεο υψηλής ποιότητας. Και με χρόνο πτήσης έως και 18 λεπτά, μπορεί να προσφέρει μια συναρπαστική βόλτα γεμάτη ισχύ σε κάθε πτήση.

Το DJI Avata έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με το DJI Goggles 2 – την πιο πρόσφατη τεχνολογία ελέγχου πτήσης της DJI – και το DJI Motion Controller, το οποίο κατευθύνει το drone ανάλογα με την κίνηση του χεριού σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν το drone με το υπάρχον DJI FPV Remote Controller 2 και το DJI FPV Goggles V2. Η απαράμιλλη τεχνολογία πτήσης της DJI σημαίνει ότι το DJI Avata μπορεί να αιωρείται σαν ένα κανονικό drone, να επιταχύνει σαν δρομέας, να μεγεθύνει και να σμικρύνει στενούς χώρους και να σταματήσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εάν το DJI Avata ωθηθεί πέρα ​​από τα όριά του και προσγειωθεί ανάποδα, μια νέα λειτουργία Turtle του επιτρέπει να γυρίσει και να απογειωθεί ξανά. Μαζί, η τεχνολογία ελέγχου πτήσης και σταθεροποίησης του DJI Avata το καθιστούν το απόλυτο drone για διασκέδαση, όλα αυτά καταγράφοντας ζωντανά βίντεο επαγγελματικής ποιότητας:

 

 

Το DJI Avata διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα απεικόνισης που ξεπερνά σε κάθε δρομέα FPV – έναν αισθητήρα Photo CMOS 48MP 1/1,7 ιντσών με διάφραγμα f/2,8 και έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό με γωνία θέασης έως και 155°. Το ευρύτερο οπτικό πεδίο επιτρέπει την καθηλωτική αεροφωτογράφηση και βιντεοσκόπηση έως και 4k/60fps, καθώς και λήψη αργής κίνησης στα 2,7K/100fps. Εξοπλισμένο με λειτουργία χρώματος τύπου D-Cine, το DJI Avata επιτρέπει μια ευρεία χρωματική παλέτα που επιτρέπει λεπτομερείς χρωματικές προσαρμογές στα έργα σας.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια εναέριων ελιγμών υψηλής πίεσης, το DJI Avata διατηρεί το βίντεό σας ευκρινές και σταθερό με δύο κορυφαίες τεχνολογίες σταθεροποίησης. Το DJI RockSteady εξαλείφει το συνολικό κούνημα της εικόνας και το DJI HorizonSteady διατηρεί την εικόνα προσανατολισμένη στο πραγματικό επίπεδο. Όλα αυτά τα δεδομένα ρέουν σε 20 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, επιτρέποντας επιπλέον ελευθερία και αυθορμητισμό όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία για μια δημιουργική λήψη, ακόμη και χωρίς εγκατάσταση κάρτας microSD στη μονάδα δίσκου.

Το DJI Avata είναι διαθέσιμο από το store.dji.com και τους περισσότερους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες λιανικής. Μια αυτόνομη έκδοση του DJI Avata πωλείται για $629 USD χωρίς τηλεχειριστήριο, ελεγκτή κίνησης ή γυαλιά, η οποία είναι ιδανική για όσους έχουν ήδη ένα συμβατό μοντέλο για έλεγχο και προβολή από το drone.

Το DJI Avata Pro-View Combo διατίθεται στα 1388 $ USD και περιλαμβάνει DJI Avata, DJI Goggles 2 και DJI Motion Controller. Το DJI Avata Fly Smart Combo διατίθεται στα 1168 $ USD και περιλαμβάνει DJI Avata, DJI FPV Goggles V2 και DJI Motion Controller.

Το κιτ DJI Avata Fly More διατίθεται για $279 USD και περιλαμβάνει δύο μπαταρίες έξυπνης πτήσης DJI Avata και έναν διανομέα φόρτισης μπαταριών DJI Avata.

Spread the love