Sunday, June 16, 2024
BlogFeaturedΚάμερεςΦακοί

Η Canon ανακοινώνει την Canon EOS R6 Mark II Hybrid Full-Frame Camera

Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου σώματος κάμερας EOS R6 Mark II, της νέας υβριδικής κάμερας full frame της Canon και της πρώτης σειράς EOS R mirrorless full frame, που κάνει το βήμα στην δεύτερη γενιά. Επιπλέον, η Canon παρουσιάζει τον νέο RF 135mm F1.8 L IS USM μεσαίο τηλεφακό πορτρέτου και το φλας Speedlite EL-5.

Ιδανική για προχωρημένους ερασιτέχνες και με λειτουργίες φιλικές προς το χρήστη, η κάμερα EOS R6 Mark II είναι μια υβριδική κάμερα υψηλής απόδοσης που έχει σχεδιαστεί για να απαθανατίζει καθοριστικές στιγμές τόσο σε μορφή φωτογραφίας όσο και σε μορφή βίντεο. Θα ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής παραγωγής, του vlogging, των εικόνων, της δημιουργίας ταινιών και πολλά άλλα. Η κάμερα είναι επίσης κατάλληλη για διάφορα θέματα φωτογραφίας, όπως πορτραίτο, τοπίο, αθλήματα και άγρια ​​φύση.

Η EOS R6 Mark II προσφέρει βελτιωμένες λειτουργίες βίντεο και φωτογραφιών, όπως σταθεροποίηση εικόνας στο σώμα, καθώς και προδιαγραφές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες παραγωγής βίντεο, όπως η ελεγχόμενη εστίαση.

«Ως κινηματογραφιστής που είναι πάντα εν κινήσει, χρειάζομαι μια κάμερα που να μπορώ να εμπιστεύομαι σε πολλά περιβάλλοντα, καθώς και να συμβαδίζω με το γρήγορο στυλ λήψης μου και  η νέα Canon EOS R6 Mark II κάνει ακριβώς αυτό». είπε ο δημιουργός της Canon Co-Lab, Sam Newton.

 

 

 

Εκτός από το μικρό μέγεθος και την ευκολία χρήσης, η κάμερα EOS R6 Mark II διαθέτει επίσης:

24,2 megapixel, αισθητήρας εικόνας πλήρους κάδρου
Εγγραφή βίντεο 4K 59,94p
Εξωτερική εγγραφή βίντεο 6K RAW / Εσωτερική εγγραφή βίντεο 4K με υπερδειγματοληψία από 6K
Φωτογράφηση ριπής υψηλής ταχύτητας
Το Canon Log 3 μεγιστοποιεί το δυναμικό εύρος
Αυτόματη εστίαση (AF): ανίχνευση θέματος υψηλής ακρίβειας με αυτόματες ρυθμίσεις ανθρώπου, ζώου, οχήματος
Τα άλογα, τα τρένα και τα αεροπλάνα είναι πρόσφατα ανιχνεύσιμα μέσω της χρήσης τεχνολογίας βαθιάς μάθησης
Συνεχής εγγραφή ταινίας που υπερβαίνει τα 30 λεπτά
Έως 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο μηχανικό κλείστρο
Έως 40 καρέ ανά δευτερόλεπτο με ηλεκτρονικό κλείστρο
Η σταθεροποίηση εικόνας στο σώμα είναι τόσο αποτελεσματική όσο έως και 8 στοπ μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου

Παράλληλα με το νέο σώμα της κάμερας, η Canon ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στην αυξανόμενη σειρά καινοτόμων φακών RF – τον ​​RF135mm F1.8 L IS USM. Αυτός είναι ένας μεσαίος τηλεφακός πορτρέτου σταθερής εστιακής απόστασης που είναι συμβατός με οποιαδήποτε κάμερα της σειράς R EOS. Το RF135mm F1.8 L IS USM επιτυγχάνει όμορφο και γενναιόδωρο bokeh με το F1.8 μεγάλης διαμέτρου και είναι εξοπλισμένο με σταθεροποίηση εικόνας εντός φακού. Ο συντονισμένος έλεγχος αυτού του IS σε συνδυασμό με το εσωτερικό IS που υπάρχει στην κάμερα EOS R6 Mark II και σε άλλες κάμερες IBIS εξοπλισμένες με EOS R συμβάλλει στη μείωση του κουνήματος της κάμερας και δίνει τη δυνατότητα στους φωτογράφους να εκφράσουν μια αίσθηση κίνησης όταν φωτογραφίζουν σε σκοτεινές περιοχές με αργές ταχύτητες κλείστρου .

«Η ποιότητα εικόνας και το εξαιρετικά ομαλό bokeh του νέου φακού RF135mm F1.8 L IS USM είναι απολύτως εντυπωσιακή και ανώτερη από την έκδοση EF». είπε η Canon Explorer of Light, Vanessa Joy.

Επιπλέον, η Canon ανακοίνωσε τη νέα μονάδα φλας Speedlite EL-5, σχεδιασμένη για ανώτερη συμβατότητα με το νέο EOS R6 Mark II. Το Speedlite EL-5 είναι το πρώτο προϊόν φλας της Canon συμβατό με τη νέα πολλαπλών λειτουργιών υποδοχή  που υπάρχει στις κάμερες EOS R6 Mark II, EOS R3, EOS R7 και EOS R10.

«Το νέο φλας Canon Speedlite EL-5 θα δώσει αυτό το μαγικό φιλί φωτός που ζωντανεύει μια εικόνα και φωτίζει το δημιουργικό σας όραμα». είπε η Canon Explorer of Light, Bob Davis.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

​​​Το σώμα της κάμερας Canon EOS R6 Mark II μόνο και τα κιτ είτε με τον φακό Canon RF24-105 F4 L IS USM είτε με τον φακό RF24-105 F4.0-7.1 IS STM USM θα είναι διαθέσιμα στα τέλη Νοεμβρίου 2022 για εκτιμώμενη λιανικές τιμές 2499,00 $, 3599,00 $ και 2799,00 $ αντίστοιχα.

Ο Canon RF135mm F1.8 L IS USM θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιανουαρίου 2023 για εκτιμώμενη λιανική τιμή 2099,00 $.

Η μονάδα φλας Canon Speedlite EL-5 θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Μαρτίου 2023 σε εκτιμώμενη λιανική τιμή 399,99 $.

Spread the love