Tuesday, July 23, 2024
BlogPhoto Wall Choices

Το Inspire 3 της DJI είναι το απόλυτο κινηματογραφικό drone

Η DJI θέτει ένα νέο standard  για συστήματα εναέριας λήψης κινηματογραφικού επιπέδου με το all-in-one DJI Inspire 3, ένα βελτιωμένο, ακριβές, full-frame κινηματογραφικό drone 8K που πληροί τις ανάγκες κινηματογραφικών παραγωγών υψηλού επιπέδου.

Η κομψή ενσωματωμένη σχεδίασή του, ένα FPV νυχτερινής όρασης 161° FOV και το σύστημα μετάδοσης και ελέγχου O3 Pro προσφέρουν την καλύτερη απόδοση πτήσης στην κατηγορία και ένα πλήρες επαγγελματικό οικοσύστημα που μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στα μεγαλύτερα σετ ταινιών. Το Inspire 3 είναι το μοναδικό drone ποιότητας κινηματογράφου της DJI, που υποστηρίζει το Waypoint Pro με τροφοδοσία RTK και την πανκατευθυντική ανίχνευση για την εκτέλεση πτήσεων με μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια από ποτέ.

«Το Inspire 3 είναι η εναέρια πλατφόρμα επαγγελματικού επιπέδου που περίμεναν όλοι οι κινηματογραφιστές», δήλωσε ο Ferdinand Wolf, Creative Director της DJI. «Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες οποιασδήποτε λήψης, καθώς μπορούν να κάνουν εγγραφή σε ποιότητα εικόνας κινηματογραφικού επιπέδου που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο με μεγάλα και βαρετά συστήματα κάμερας. Ανυπομονούμε να δούμε πώς το Inspire 3 θα ωθήσει την εναέρια κινηματογράφηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.”

Το Inspire 3 επανασχεδιάστηκε πλήρως και προσφέρει ένα ελαφρύ σώμα με εξαιρετικά φορητό σχήμα και ένα άκαμπτο, στιβαρό και μεταμορφώσιμο πλαίσιο, που υπογραμμίζει την επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση του drone. Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας αποθήκευσης ενσωματώνονται άψογα στο πλαίσιο του αεροσκάφους για μινιμαλιστική εμφάνιση και μοντέρνα βιομηχανική αισθητική.

Η πλήρως προηγμένη σχεδίαση υποστηρίζει τις δομές Tilt Boost που προστέθηκαν πρόσφατα καθώς και δομές Pan 360°. Όταν το σύστημα προσγείωσης είναι χαμηλωμένο, το αντίζυμο υποστηρίζει λήψη χωρίς εμπόδια με γωνία 80° προς τα πάνω, επιτρέποντας στους κινηματογραφιστές να τραβήξουν εντυπωσιακά πλάνα.

Όλες οι νέες έξυπνες διπλές μπαταρίες TB51 με δυνατότητα εναλλαγής θερμότητας παρέχουν χρόνο πτήσης έως και 28 λεπτά. Το ισχυρό σύστημα πρόωσης φέρνει ταχύτητα πτήσης έως και 94 km/h, ταχύτητα ανόδου και καθόδου 8 m/s και ακόμη και ταχύτητα κατάδυσης έως και 10 m/s.

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με την ελαφρύτερη  full-frame κάμερα Zenmuse X9-8K Air Gimbal, η οποία διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας της DJI, CineCore 3.0, που υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο CinemaDNG έως 8K/25fps καθώς και Apple ProRes 8K/75fps RAW βίντεο, που καλύπτει τις ανάγκες κορυφαίων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Στη λειτουργία S&Q, το X9-8K Air υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο έως πλήρους καρέ 4K/120fps ProRes RAW χωρίς περικοπή, παρέχοντας πιο δημιουργικές επιλογές επεξεργασίας.

Το X9-8K Air υποστηρίζει διπλό εγγενές ISO. Στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και κάτω, προσφέρει EI 800/4000, υποστηρίζοντας τα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται συνήθως σε παραγωγές ταινιών και τα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Σε πάνω από 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, διατίθεται EI 320/1600. Αυτό παρέχει εξαιρετικά καθαρά πλάνα για σκηνές χαμηλού φωτισμού με πλούσιες λεπτομέρειες.

Το X9-8K Air καλύπτει 14+ στάσεις δυναμικού εύρους, το οποίο αποτυπώνει πλούσιες λεπτομέρειες τονισμού και σκιάς σε περίπλοκα σενάρια φωτισμού, όπως ανατολή και δύση του ηλίου. Το υψηλό δυναμικό εύρος προσφέρει επίσης περισσότερες δυνατότητες μετα-επεξεργασίας, διατηρώντας τα γνήσια χρώματα ακόμα και μετά από σημαντικές προσαρμογές έκθεσης.

Προκειμένου να προσφέρει στους κινηματογραφιστές περισσότερη δημιουργική ελευθερία και να κληρονομήσει την ιδιόκτητη βάση DL της DJI, το X9-8K Air είναι συμβατό με έναν επιπλέον υπερευρυγώνιο φακό πλήρους κάδρου F2.8 18 mm και έναν νέο τηλεφακό ειδικά κατασκευασμένο για εναέριο κινηματογράφο 8K επίσης. ως φακοί πλήρους κάδρου 24mm, 35mm και 50mm για μια κορυφαία επιλογή σχεδιασμένη με γνώμονα την εναέρια λήψη.

Το DJI Cinema Color System (DCCS) επιτρέπει στο X9-8K Air να διατηρεί αυθεντικά χρώματα που επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση της εναέριας κινηματογραφίας. Αυτό ισχύει για φυσικά περιβάλλοντα και αστικά τοπία, και επίσης αποτυπώνει με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού. Το DCCS διασφαλίζει την εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ X9-8K Air και επίγειων κινηματογραφικών καμερών, όπως η DJI Ronin 4D, παρέχοντας σταθερό χρωματικό στυλ από αέρα σε έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες των ροών εργασίας μετά την παραγωγή ταινιών.

Το παρεχόμενο DJI PROSSD 1TB προσφέρει ταχύτητα εγγραφής έως και 1100MBps και ταχύτητα ανάγνωσης έως και 900MBps και μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB-C για εύκολη κοινή χρήση αρχείων και απρόσκοπτη ροή εργασιών.

Η τιμή του DJI Inspire 3 είναι 16.499 USD και θα είναι διαθέσιμο για αγορά από το store.dji.com και από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες λιανικής έως τα τέλη Ιουνίου. Ο συνδυασμός περιλαμβάνει το DJI Inspire 3 Aircraft, Zenmuse X9-8K Air Gimbal Camera, RC Plus τηλεχειριστήριο, 6x TB51 Intelligent Battery, Charging Hub, PROSSD 1TB, Trolley Case, 3x Foldable Quick-Release Propellers (Pair), Lens Carry RC Plus Strap και πολλά άλλα.

 

 

Spread the love