Οι φακοί TAMRON τιμήθηκαν με δύο βραβεία TIPA 2023

Η Tamron ανακοινώνει την παρουσίαση από την Technical Image Press Association (TIPA) του Βραβείου TIPA 2023 σε δύο φακούς TAMRON.  Τον TAMRON 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Μοντέλο A067) για τον “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΚΟ ΤΗΛΕΦΑΚΟ ΖΟΥΜ” και τον TAMRON 20-40mm F/2.8 Di III VXD (Μοντέλο A062) για τον “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ”.

Καλύτερος τηλεφακός ζούμ.

TAMRON 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD (Μοντέλο A067)

Ο φακός Tamron 50-400mm είναι ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών εφαρμογών, χάρη στην κοντινή απόσταση εστίασής του 25cm (9,9 ίντσες) στη ρύθμιση 50mm. Είτε φωτογραφίζετε αθλητικά γεγονότα, άγρια ​​φύση ή τοπία, αυτός ο φακός είναι συμπαγής και εύκολος στη μεταφορά, με συνολικό μήκος μόνο 183,4 mm (7,2 ίντσες). Για τη διασφάλιση ευκρινών και σταθερών λήψεων, ο φακός διαθέτει μηχανισμό γραμμικής εστίασης VXD και σύστημα αντιστάθμισης κραδασμών (VC) που συμβάλλει στη μείωση του κουνήματος της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό ή κατά τη λήψη με χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών λήψης, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Εκτός από τις δυνατότητες ακίνητης φωτογραφίας, ο φακός Tamron 50-400mm μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη ταινιών όταν συνδυάζεται με το Tamron Lens Utility.

 

Καλύτερος φακός Δημιουργού Περιεχόμενου

TAMRON 20-40mm F/2.8 Di III VXD (Μοντέλο A062)

Ο φακός Tamron 20mm F/2.8 είναι μια συμπαγής και ευέλικτη επιλογή για συστήματα κάμερας mirroless, με εργονομικό σχεδιασμό που λειτουργεί καλά με τα αντίζυμα ή τις συσκευές κάμερας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για vlogger και δημιουργούς περιεχομένου, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται με το λογισμικό Tamron Lens Utility. Το ευρύ οπτικό πεδίο του φακού είναι ιδανικό για selfies, ενώ η εστιακή απόσταση 40 mm είναι κατάλληλη για κοντινές λήψεις και σκηνικό. Ο φακός είναι ελαφρύς και συμπαγής, καθιστώντας τον ιδανικό για φωτογραφίες εν κινήσει, συμπεριλαμβανομένων τοπίων, ταξιδιών, δρόμων και οικογενειακών εκδηλώσεων. Είναι σχεδιασμένο για χρήση με φωτογραφικές μηχανές Sony E-mount και διαθέτει μηχανισμό γραμμικής εστίασης κινητήρα VXD που παρέχει ακριβή αυτόματη εστίαση. Υποστηρίζει επίσης τις λειτουργίες Fast Hybrid AF και Eye AF της Sony σε επιλεγμένες κάμερες.

 

Spread the love