Wednesday, May 22, 2024
BlogPhoto Wall Choices

Νέο Avata 2 από την DJI

Με αναβαθμισμένο αισθητήρα εικόνας 1/1,3 ιντσών και αυξημένο χρόνο πτήσης 23 λεπτών, το νέο DJI Avata 2 προσφέρει μια εμπειρία drone FPV που ανυψώνει την αδρεναλίνη με βελτιωμένη απεικόνιση, ασφάλεια και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διαθέτοντας FOV 155° Ultra-Wide-Angle, 4K/60fps HDR, μετάδοση βίντεο DJI O4 και τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο σταθεροποίησης, σας επιτρέπει να δημιουργείτε συναρπαστικά γραφικά με κάθε πτήση.

Σε συνδυασμό με το ολοκαίνουργιο DJI Goggles 3 με το Real View PiP και το φιλικό προς το χρήστη DJI RC Motion 3, το Avata 2 προσφέρει βύθιση στον ουρανό από την άνεση όπου κι αν βρίσκεστε. Εκτελέστε θεαματικές ανατροπές, ρολά και drifts 180° και τραβήξτε επικά πλάνα FPV χωρίς κόπο με το Easy ACRO, είτε είστε έμπειρος πιλότος είτε εντελώς αρχάριος.

 

Η DJI,  παρουσιάζει το DJI Avata 2. Διαθέτοντας μια εμπειρία συγκίνησης, χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, οι χρήστες παρουσιάζονται με μια ασφαλέστερη, πλήρως καθηλωτική βελτιωμένη εμπειρία πτήσης FPV, έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας και αυξημένος χρόνος πτήσης.

«Πριν από μόλις δύο χρόνια, βοηθήσαμε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν και να εξερευνήσουν την σχεδόν εξωσωματική εμπειρία της πτήσης FPV», δήλωσε ο Ferdinand Wolf, Creative Director της DJI. «Το DJI Avata 2 βασίζεται σε αυτό, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να πετάξουν σαν επαγγελματίας με εύκολες ανατροπές, ρολά και drifts. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους χρήστες μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εμπειρίες FPV χωρίς να χρειάζεται σχεδόν καμία προσπάθεια εκ μέρους τους.»

Το DJI Avata 2 κυκλοφορεί και έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με τα νέα DJI Goggles 3 και DJI RC Motion 3.

Το DJI Goggles 3 διαθέτει ρυθμιζόμενες διόπτρες, δύο οθόνες micro-OLED που υποστηρίζουν τη βελτιωμένη οθόνη 10 bit, με ρυθμό ανανέωσης έως και 100 Hz και μετάδοση εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης. Εξοπλισμένοι με διόφθαλμες κάμερες που παρουσιάζουν το περιβάλλον περιβάλλον, το οποίο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί πάνω από τη ζωντανή τροφοδοσία από το αεροσκάφος ταυτόχρονα, οι πιλότοι λαμβάνουν αβίαστη επίγνωση της κατάστασης χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν τα γυαλιά. Αυτή η τεχνολογία Real View PiP (Picture-In-Picture) βελτιώνει τόσο την καθηλωτική εμπειρία όσο και την ασφάλεια

Πιο αναλυτικά

Easy ACRO με το DJI RC Motion 3

Συνδυάζοντας με το DJI RC Motion 3, δίνεται στους νέους πιλότους η δύναμη να γυρίζουν, να παρασύρονται και να κυλούν, εκτελώντας δύσκολα εναέρια ακροβατικά με ευκολία. Είτε στα ύψη, είτε κατάδυση ή κύλιση, μπορείτε να τραβήξετε επικά πλάνα με ένα απλό πάτημα στο joystick RC Motion 3.

Αναστροφή με ένα πάτημα: Προσθέστε νέες ανατροπές στο πλάνα με ανατροπές 360 μοιρών μπροστά/πίσω.

Ρολό με ένα πάτημα: Δώστε μια εντυπωσιακή μαγεία με ρολό 360 μοιρών αριστερά/δεξιά.

Μετατόπιση 180 μοιρών με ένα πάτημα: Επιτύχετε εντυπωσιακά οπτικά εφέ με πλευρικές μετατοπίσεις υψηλής ταχύτητας που περιστρέφονται 180° μπροστά από αντικείμενα και απομακρύνονται γρήγορα.

Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

Διαθέτοντας μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας από τον προκάτοχό του, η κάμερα CMOS Super-Wide-Angle 12MP 1/1,3 ιντσών του Avata 2 επεκτείνει το διαθέσιμο δυναμικό εύρος και χειρίζεται συνθήκες χαμηλού φωτισμού με μεγαλύτερο εφέ. Ο υπερευρυγώνιος φακός του με γωνία θέασης έως και 155° επιτρέπει μοναδικές προοπτικές και πραγματικά σφιχτές λήψεις, διαφοροποιώντας τα από τα παραδοσιακά πλάνα από drone με κάμερα. Η κάμερα παρέχει καθηλωτική αεροφωτογράφηση και βίντεο HDR  έως και 4K/60fps, καθώς και βίντεο αργής κίνησης στα 2,7K/120fps. Εξοπλισμένο με 10-bit D-Log M Color mode, το DJI Avata 2 επιτρέπει την αποτύπωση πλούσιων λεπτομερειών σε τονισμένα σημεία και τις σκιές, την ανάδειξη μετά την παραγωγή και τη βελτιωμένη ταξινόμηση χρωμάτων.

Διατηρήστε το σταθερό

Ακόμη και κατά τη διάρκεια εναέριων ελιγμών υψηλής πίεσης, το DJI Avata 2 διατηρεί το βίντεό σας ευκρινές και σταθερό με έναν ισχυρό αλγόριθμο σταθεροποίησης και δύο κορυφαίες τεχνολογίες σταθεροποίησης DJI. Το DJI RockSteady εξαλείφει το συνολικό κούνημα της εικόνας ακόμα και όταν πετάει με υψηλές ταχύτητες ή σε συνθήκες ανέμου και το DJI HorizonSteady διασφαλίζει ότι το τραβηγμένο υλικό παραμένει κλειδωμένο στον ορίζοντα ακόμα κι αν το drone στρίβει απότομα ή ταλαντεύεται δραματικά. Επιπλέον, όταν η ρύθμιση EIS είναι απενεργοποιημένη, το Avata 2 υποστηρίζει το Gyroflow έτσι ώστε το πλάνα να μπορεί να σταθεροποιηθεί περαιτέρω στο post-production.

Καλυμμένο με Comprehensive Safety,

το ενημερωμένο ενσωματωμένο προστατευτικό έλικας Avata 2 είναι ελαφρύτερο, επιτρέποντας πιο ευέλικτη και πιο ελεύθερη πλοήγηση σε στενούς χώρους .

Προσφέρεται στους χρήστες περισσότερη ηρεμία και η δυνατότητα να χειρίζονται απροσδόκητες καταστάσεις με ηρεμία με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού κλειδώματος RC Motion 3 που ακινητοποιεί το drone. Επιπλέον, η αυτόματη λειτουργία επιστροφής στο σπίτι (RTH) ενεργοποιείται όταν η μπαταρία του drone είναι χαμηλή ή σε περίπτωση απώλειας σήματος, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας .

Πτήσεις σε χαμηλό ύψος ή σε εσωτερικούς χώρους μπορούν πλέον να εκτελούνται με νέους διόφθαλμους αισθητήρες fisheye που ενισχύουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια της πτήσης.

Σε περίπτωση που ο χρήστης προσγειώσει το drone ανάποδα, (στην πλάτη του), μπορεί να μεταφερθεί ξανά γρήγορα στον αέρα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Turtle. Όταν ενεργοποιηθεί, η “Λειτουργία χελώνας” μπορεί να επαναφέρει αυτόματα το drone στη θέση απογείωσης όταν είναι ανάποδα.

 

Το Avata 2 διαθέτει μέγιστο χρόνο πτήσης 23 λεπτά  και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση PD, έτσι ώστε να μπορεί να επαναφορτιστεί και να πετάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επιπλέον, ο νέος κόμβος φόρτισης δύο κατευθύνσεων διαθέτει λειτουργία συσσώρευσης ισχύος, επιτρέποντας τη μεταφορά της υπολειπόμενης ισχύος από πολλαπλές μπαταρίες σε αυτήν με το υψηλότερο επίπεδο φόρτισης  , παρέχοντας μια «έξτρα μπαταρία» σε κρίσιμες στιγμές.

Μια νέα μετάδοση βίντεο O4 προσφέρει μέγιστη απόσταση μετάδοσης βίντεο έως και 13 km  , καθυστέρηση μετάδοσης έως και 24 ms  , ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας 1080p/100fps και μέγιστο ρυθμό μετάδοσης bit 60Mbps  . Ο σχεδιασμός με δύο πομπούς, τέσσερις δέκτες και τέσσερις κεραίες εξασφαλίζει ισχυρή απόδοση κατά των παρεμβολών και επιτρέπει στους πιλότους να εστιάζουν πλήρως στις πτήσεις τους χωρίς πρόσθετες ανησυχίες.

 

Τα νέα DJI Goggles 3 και RC Motion 3 είναι επίσης διαθέσιμα για Air 3 και Mini 4 Pro. Οι πιλότοι με γυαλιά  μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους υπάρχοντες παραδοσιακούς ελεγκτές τους, όπως το RC 2 και το RC-N2, για τον έλεγχο του drone.

 

DJI Avata 2 Fly More Combo (Μονή μπαταρία)
Περιλαμβάνει το drone DJI Avata 2, το Goggles 3, το RC Motion 3 και άλλα. Αυτός ο συνδυασμός σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε γρήγορα με το Avata 2 και να ζήσετε τη χαρά της καθηλωτικής πτήσης.

DJI Avata 2 Fly More Combo (Three Batteries)
Σε σύγκριση με το DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery), αυτός ο εκτεταμένος συνδυασμός περιλαμβάνει επιπλέον έναν κόμβο φόρτισης δύο κατευθύνσεων, δύο μπαταρίες και μια τσάντα sling, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη ρύθμιση που μειώνει το άγχος της εμβέλειάς σας και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε περισσότερα σενάρια πτήσεων.
Τηλεχειριστήριο DJI FPV 3 1
Εκτός από τις λειτουργίες Normal και Sport, το DJI FPV Remote Controller 3 προσφέρει χειροκίνητη λειτουργία, πιο κατάλληλη για προχωρημένους πιλότους για εξάσκηση και εξάσκηση σε πιο εξελιγμένες δεξιότητες.

DJI Avata 2 ND Filters Set 1
Συνοδεύεται από φίλτρα ND 8/16/32 για την αντιμετώπιση διαφόρων συνθηκών φωτισμού, εξασφαλίζοντας την κατάλληλη φωτεινότητα και αντίθεση, δίνοντας στην εργασία σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Τιμή και διαθεσιμότητα

 

Το DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery) διατίθεται στα 999 $ και περιλαμβάνει DJI Avata 2, DJI Goggles 3 και DJI RC Motion 3.
Το DJI Avata 2 Fly More Combo (Three Batteries) διατίθεται για 1.199 $ και περιλαμβάνει DJI Avata 2, DJI Goggles 3 και DJI RC Motion 3, έναν κόμβο φόρτισης δύο κατευθύνσεων, δύο επιπλέον μπαταρίες και μια τσάντα sling.

Το DJI FPV Remote Controller 3 πωλείται στα 199 $.

Το σετ φίλτρων DJI Avata 2 ND πωλείται στα 79 $.

Spread the love