Wednesday, June 19, 2024
FeaturedΚάμερες

LUMIX S9: Μια νέα compact full frame mirrorless κάμερα της σειράς S

Η Panasonic ανακοινώνει τη LUMIX S9, τη μικρότερη και ελαφρύτερη κάμερα full frame mirrorless της σειράς LUMIX S. Διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα – Jet Black, Crimson Red, Dark Olive και Night Blue.

 

Ο αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ περίπου 24,2 megapixel, αντίστοιχος με αυτόν του LUMIX S5II, και ο πιο πρόσφατος κινητήρας καταγράφει περιεχόμενο με πλούσια λεπτομέρεια με φυσικούς τόνους. Επιπλέον, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με PDAF (Αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης), που παρέχει εξαιρετική παρακολούθηση θέματος και Ενεργό IS, το οποίο μειώνει σημαντικά το θάμπωμα από το κούνημα της κάμερας ακόμα και όταν φωτογραφίζετε με το χέρι, επιτρέποντας στους χρήστες να φωτογραφίζουν με σιγουριά, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

 

Η LUMIX S9 επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να απολαμβάνουν εύκολα μια σειρά από δημοφιλή, κλασικά ή ειδικά στυλ χρώματος στην κάμερα με τη δημοφιλή λειτουργία REAL TIME LUT μέσω ενός νέου αποκλειστικού κουμπιού «LUT» στο σώμα της κάμερας.

 

Επιπλέον, η νέα εφαρμογή LUMIX Lab επιτρέπει στους δημιουργούς να αναπτύξουν τα δικά τους μοναδικά έγχρωμα αρχεία LUT στο smartphone τους. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν αβίαστα πρωτότυπες φωτογραφίες και βίντεο με δυνατότητα κοινής χρήσης χωρίς την ανάγκη επεξεργασίας μετά την παραγωγή σε υπολογιστή, επεκτείνοντας το εύρος των δημιουργικών δυνατοτήτων. Η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από κάμερα σε smartphone έχει επίσης βελτιωθεί με τη νέα εφαρμογή.

 

Η LUMIX S9 εισάγει μια νέα μορφή εγγραφής. MP4 Lite. Λήψη Open Gate σε 4:2:0 10 bit σε 30p/25p, οι δημιουργοί μπορούν να τραβήξουν βίντεο υψηλής ποιότητας στη βέλτιστη μορφή για smartphone και να αλλάξουν εύκολα τις αναλογίες διαστάσεων ώστε να ταιριάζουν στα κοινωνικά μέσα με την εφαρμογή LUMIX Lab. Με αυτήν τη νέα βελτιωμένη ροή εργασιών επεξεργασίας, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν εύκολα να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται φωτογραφίες ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

 

 

Κύρια χαρακτηριστικά

 

  1. Η πρώτη συμπαγής σχεδίαση στη σειρά LUMIX S, που συνδυάζει ένα μικρό και ελαφρύ σώμα με υψηλή ποιότητα εικόνας

・ Συμπαγές και ελαφρύ σώμα με βάρος περίπου 403g/0,89 lb *3

· Περίπου Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,2 megapixel και ο πιο πρόσφατος κινητήρας προσφέρουν ισχυρή απόδοση απεικόνισης.

・Βελτιωμένη αυτόματη εστίαση αναγνώρισης σε πραγματικό χρόνο με PDAF (Αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσης) για πιο ακριβή απόδοση παρακολούθησης θέματος.

・Η κορυφαία τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας στον κλάδο με Διπλό IS2 5 αξόνων: 6,5 στάσεις *4 / IS σώματος: 5 στάσεις *5 και το ενεργό IS αντισταθμίζει το κούνημα της κάμερας κατά τη λήψη ενώ περπατάτε. Με τη διόρθωση παραμόρφωσης προοπτικής και τη λειτουργία High στη λειτουργία E-Stabilization (Video), είναι πλέον δυνατό να επιτύχετε ακόμα πιο σταθερό πλάνα κατά τη λήψη εν κινήσει. 

・Εξοπλισμένο με MP4 Lite, μια νέα λειτουργία βίντεο Open Gate βελτιστοποιημένη για smartphone

・Πίσω οθόνη ελεύθερης γωνίας για ευέλικτη λήψη σε όλες τις γωνίες

 

  1. Νέα εφαρμογή LUMIX Lab για εύκολη σύνδεση

・Επιτρέπει τη μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ταχύτητας από την κάμερα σε ένα smartphone.

・Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα πρωτότυπα αρχεία LUT και να τα μεταφέρουν από ένα smartphone στην κάμερα, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν τις χρωματικές εκφράσεις που προτιμούν. Επιπλέον, είναι δυνατό να εφαρμοστεί το LUT άλλου δημιουργού που είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή. 

・Γρήγορη και εύκολη επεξεργασία αρχείων βίντεο MP4 Lite βελτιστοποιημένα για κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

  1. REAL TIME LUT για ένα ευρύτερο φάσμα δημιουργικής έκφρασης

・ Πλήρως προσαρμόσιμα έγχρωμα αρχεία LUT μπορούν να φορτωθούν στην κάμερα για δημιουργική λήψη

・Αποκλειστικό κουμπί LUT στο σώμα της κάμερας για άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις LUT

・Προστέθηκε έλεγχος αδιαφάνειας και εφέ κόκκων για περαιτέρω ενίσχυση της δημιουργικότητας

・Μέχρι 2 αρχεία LUT μπορούν να εφαρμοστούν ταυτόχρονα

 

 

*1 Εντός της σειράς LUMIX S, από τις 22 Μαΐου 2024 .

*2 Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για τη μεταφορά μιας φωτογραφίας JPEG ή ενός μικρού βίντεο 5 δευτερολέπτων που έχει τραβηχτεί σε λειτουργία MP4 (Lite) σε smartphone που υποστηρίζει iOS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LUMIX LAB, συμπεριλαμβανομένης της περικοπής σε περίπτωση βίντεο και της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της Panasonic. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου.

*3 Κάλυμμα σώματος και παπουτσιού. Εξαιρείται το καπάκι σώματος. Το συνδυασμένο βάρος του σώματος, του καλύμματος παπουτσιού, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης SD είναι περίπου 486 g/1,08 lb.

*4 Βάσει του προτύπου CIPA [Κατεύθυνση εκτροπής/πίσης: απόσταση εστίασης f=200mm] όταν χρησιμοποιείται το S-E70200.

*5 Βάσει του προτύπου CIPA [Κατεύθυνση εκτροπής/Βήμα: απόσταση εστίασης f=60mm] όταν χρησιμοποιείται το S-R2060.

Spread the love