Tuesday, December 5, 2023
Photo Wall ChoicesΚάμερες

Αυτό είναι το νέο Osmo Pocket 3 από τη DJI

Το ολοκαίνουργιο Pocket 3 διαθέτει έναν ισχυρό αισθητήρα CMOS 1 ιντσών με δυνατότητα λήψης βίντεο 10 bit σε έως και 4K/120 fps – βάζοντας εκπληκτικά βίντεο στην παλάμη του χεριού σας.
Με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 2 ιντσών και γρήγορη εστίαση πλήρους pixel, το Osmo Pocket 3 διασφαλίζει ότι κάθε κλιπ είναι τέλεια εστιασμένο, είτε κινηματογραφείτε κατακόρυφα είτε οριζόντια.

Το Pocket 3 διαθέτει επίσης μια σειρά από αναβαθμίσεις στις έξυπνες λειτουργίες – συμπεριλαμβανομένου του ActiveTrack 6.0, το οποίο τώρα διαθέτει λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης προσώπου και λειτουργία δυναμικής πλαισίωσης για να διασφαλίσετε ότι το θέμα σας είναι πάντα στο κάδρο – ακόμα κι αν τραβάτε τον εαυτό σας χωρίς χέρια.

Συνδυάστε το με τη σταθεροποίηση τριών αξόνων και τη στερεοφωνική εγγραφή, και το Pocket 3 σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γραφικά, όπου κι αν επιλέξετε να το πάρετε.

 

Η DJI, ανακοίνωσε το Osmo Pocket 3, μια ευέλικτη κάμερα gimbal σε μέγεθος τσέπης. Το Osmo Pocket 3 διαθέτει έναν ισχυρό αισθητήρα CMOS 1 ιντσών, ο οποίος προσφέρει εικόνα πλούσια σε λεπτομέρειες, μια διαισθητική περιστρεφόμενη οθόνη αφής 2 ιντσών για ακριβή έλεγχο και την ικανότητα να εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ οριζόντιας και κάθετης λήψης. Απολαύστε εκπληκτικό βίντεο 4K/120fps, μηχανική σταθεροποίηση τριών αξόνων και μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που το καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για κάθε κινούμενη στιγμή.

«Με το Osmo Pocket 3, επαναλάβαμε τη φορητή απεικόνιση, προσφέροντας στους χρήστες ένα δημιουργικό εργαλείο που συνδυάζει ακρίβεια και φορητότητα όσο ποτέ άλλοτε», δήλωσε ο Paul Pan, Senior Product Line Manager της DJI. «Είμαστε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε τις απίστευτες ιστορίες και τις στιγμές που θα απαθανατίσουν οι χρήστες μας με αυτή την αξιοσημείωτη κάμερα».

Το Osmo Pocket 3 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα CMOS 1 ιντσών που προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Με τη δυνατότητα λήψης σε 4K/120fps, κάθε στιγμή μπορεί να αποτυπωθεί με μαγευτική ευκρίνεια. Μέσω της εξειδικευμένης βελτιστοποίησης ποιότητας εικόνας, οι νυχτερινές λήψεις του Osmo Pocket 3 ζωντανεύουν σκηνές χαμηλού φωτισμού με καθαρότητα και αυθεντικό χρώμα. Η κάμερα θα ρυθμίσει με ακρίβεια την έκθεση για διαφορετικούς τόνους δέρματος για να προσφέρει μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα σε κάθε καρέ. Για δημιουργίες επαγγελματικού επιπέδου, το Osmo Pocket 3 προσφέρει χρωματικές λειτουργίες 10-bit D-Log M και 10-bit HLG που καταγράφουν τοπία με αξιοσημείωτη λεπτομέρεια, παρουσιάζοντας ακριβή χρώματα και ζωντανά σημεία. Με το 10-bit D-Log M, μπορείτε να εξερευνήσετε έως και ένα δισεκατομμύριο χρώματα και να απολαμβάνετε πλούσια λεπτομέρεια σε κάθε λήψη, ενώ η εγγραφή HLG HDR 10-bit παρέχει υψηλότερο δυναμικό εύρος για εκπληκτικά γραφικά σε εξοπλισμό με δυνατότητα HDR.

Το Osmo Pocket 3 εισάγει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες. Η έγχρωμη περιστρεφόμενη οθόνη αφής OLED 2 ιντσών προσφέρει αβίαστο έλεγχο στα χέρια σας. Η γρήγορη εστίαση πλήρους εικονοστοιχείου εξασφαλίζει ευκρινή εστίαση, ακόμη και με θέματα που κινούνται γρήγορα, και εισάγει τη λειτουργία Product Showcase για ομαλή ζωντανή ροή και προβολή προϊόντων. Με τη μηχανική σταθεροποίηση τριών αξόνων, το Osmo Pocket 3 εξασφαλίζει σταθερές εικόνες ακόμα και κατά τις δυναμικές κινήσεις της κάμερας.

Το ActiveTrack 6.0 προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες παρακολούθησης, συμπεριλαμβανομένων των Face Auto-Detect και Dynamic Framing, για πλάνα κινηματογραφικού επιπέδου. Η ενσωματωμένη συστοιχία τριών μικροφώνων μειώνει τον θόρυβο του ανέμου και καταγράφει πανκατευθυντικό στερεοφωνικό ήχο, παρέχοντας καθηλωτικό ήχο. Η συμβατότητα DJI Mic 2 επιτρέπει την εγγραφή δύο ατόμων για vlog, συνεντεύξεις και ζωντανές ροές. Το Glamour Effects 2.0 προσθέτει εξατομικευμένες επιλογές ομορφιάς, ενώ οι αυτόματες κλειδαριές άξονα του Osmo Pocket 3 ασφαλίζουν το αντίζυμο στη θέση αποθήκευσης. Το Osmo Pocket 3 μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 16 λεπτά. Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μπορεί να καταγράψει έως και 116 λεπτά πλάνα 4K/60fps ή έως και 166 λεπτά βίντεο 1080p/24fps.

Το Osmo Pocket 3 είναι τόσο ευέλικτο και δημιουργικό εργαλείο για τους δημιουργούς, που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σενάριο, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής σε υψηλή ευκρίνεια, και λειτουργεί ως κάμερα web για διαδικτυακές συσκέψεις και συνομιλίες μέσω βίντεο. Η ενσωματωμένη λειτουργία timecode απλοποιεί το post-production, διασφαλίζοντας ότι το πλάνα σας συγχρονίζεται απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών καμερών.

Το Osmo Pocket 3 προσφέρει επίσης μια σειρά δημιουργικών λειτουργιών και λειτουργιών όπως:

· SpinShot: Λάβετε ομαλές κινήσεις της κάμερας 180° με το ένα χέρι.

· Motionlapse: Από την ανατολή του ηλίου μέχρι την κίνηση της πόλης, αποτυπώστε την υπέροχη και σουρεαλιστική ροή του χρόνου.

· Ψηφιακό ζουμ: Έως και 4x ψηφιακό ζουμ σας επιτρέπει να πλησιάζετε πιο κοντά σε οποιαδήποτε λήψη.

· Πανόραμα: Δώστε σε σαρωτικά τοπία και σκηνές την πλήρη λεπτομέρεια που τους αξίζει.

Η εφαρμογή LightCut συνδέεται χωρίς πρόβλημα στο Osmo Pocket 3, προσφέροντας μια βολική δυνατότητα επεξεργασίας με ένα πάτημα για απλή δημιουργία περιεχομένου. Χρησιμοποιώντας την έξυπνη αναγνώριση AI, τονίζει στιγμές από το υλικό σας και δημιουργεί άμεσα βίντεο 4K με δυνατότητα κοινής χρήσης, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο επεξεργασίας. Η εφαρμογή διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προτύπων βίντεο, τα οποία καλύπτουν διάφορα θέματα όπως vlog, ταξιδιωτικές περιπέτειες, πάρτι, οικογενειακές συγκεντρώσεις, στιγμές κατοικίδιων ζώων, εμπειρίες φαγητού, καθημερινή ζωή και πολλά άλλα. Με το LightCut, μπορείτε να επεξεργάζεστε εύκολα και να μετατρέπετε το ακατέργαστο υλικό σας σε καλοφτιαγμένο περιεχόμενο μέσα σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η αποτελεσματική διαδικασία επεξεργασίας της εφαρμογής εξαλείφει την ανάγκη λήψης πλάνα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, διατηρώντας πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στο smartphone σας.

 

Το Osmo Pocket 3 πωλείται για $519 και περιλαμβάνει το Osmo Pocket 3, ένα καλώδιο PD τύπου C σε Type-C, ένα προστατευτικό κάλυμμα Osmo Pocket 3, ένα λουράκι καρπού DJI και μια λαβή Osmo Pocket 3 με νήμα 1/4″ .

Το Osmo Pocket 3 Creator Combo πωλείται για 669 $ και περιλαμβάνει το Osmo Pocket 3, ένα καλώδιο PD τύπου C σε Type-C, ένα προστατευτικό κάλυμμα Osmo Pocket 3, ένα λουράκι καρπού DJI, μια λαβή Osmo Pocket 3 με 1/4″ Κλωστή, πομπός DJI Mic 2 (Shadow Black), παρμπρίζ DJI Mic 2, μαγνήτης κλιπ DJI Mic 2, λαβή μπαταρίας Osmo Pocket 3, τρίποδο Osmo Mini και τσάντα μεταφοράς Osmo Pocket 3.

 

Spread the love